Продавець Сервисный центр "Гарант-Мастер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1232 відгуків
Бесплатная Консультация от МастераЗвоните
Працюємо по всій Україні, Київ, Україна
+380960099886
+380 (96) 009-98-86
+380 (66) 406-36-02
+380 (63) 291-94-45
"Гарант-Мастер": Ремонт бытовой техники, услуги сантехника, электрика, ассенизатора.
Кошик
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Блендери і як їх правильно використовувати

Блендери і як їх правильно використовувати

Блендери і як їх правильно використовувати

 

Блендери є чудовим винаходом для сучасних кухонь. Вони використовуються для широкого спектру процесів приготування їжі: від приготування коктейлів до створення супів і овочевих соусів.

 

Вибір продукту

 

Для початку варто перевірити сертифікацію блендера. На додаток до пошуку сертифікації, зверніть увагу на тип контейнера і виберете той, який найкраще підходить для ваших потреб використання.

Пластикові контейнери непросто зламати, вони можуть бути використані для гарячих і холодних продуктів харчування і напоїв; тим не менш, на них можуть з'явитися подряпини.

Скляний контейнер важче і може зламатися набагато легше при падінні або може зазнати впливу змінних температур, але менш імовірно, що він подряпається.

Контейнери з нержавіючої сталі дуже довговічні і особливо підходять для холодних страв, але не є прозорими і не дозволяють бачити вміст під час змішування.

Оскільки блендери не повинні бути заповнені більш ніж на дві третини інгредієнтами, зверніть увагу на блендер, який має контейнер таким розміром, який задовольнить ваші нормальні потреби використання.

 

Очищення блендера

 

Нещодавнє дослідження мікроорганізмів від NSF International показало, що прокладки для блендерів виявилися одними з найбільш схильних до впливу мікробів предметами в домашніх кухнях. Для того, щоб знизити вплив мікробів, перевірте в інструкції з експлуатації вашого блендера рекомендовані способи очищення приладу. Якщо не знайдете рекомендації, розберіть блендер повністю і мийте всі деталі поспіль (контейнер, прокладки, кришки та змішувальні лопаті) в теплій мильній воді і ретельно промивайте після кожного використання. Не періть які-небудь компоненти блендера в посудомийній машині, якщо в інструкції немає спеціальних вказівок, як мити в посудомийній машині. Розкладіть всі деталі на паперові або тканинні рушники, щоб висушити їх перед складанням блендера.

Ніколи не занурюйте основу блендер безпосередньо у воду. Замість цього використовуйте вологу тканину, щоб витерти його після кожного використання.

 

Використання та обслуговування. Поради

 

Не заповнюйте контейнер блендера повністю - залиште місце, щоб змішати інгредієнти.

Якщо подрібнюєте кубики льоду, додайте принаймні одну чашку рідини в контейнер блендера.

Помістіть рідкі інгредієнти в контейнер блендера першими, а потім інші інгредієнти.

Ніколи не використовуйте блендер без кришки. Перед включенням встановіть кришку щільно на контейнері блендера і тримайте одну руку на кришці контейнера в той час, як прилад працює.

Дайте блендеру повністю зупинитися перед зняттям кришки або зміною налаштувань швидкості.

Не слід змішувати газовані інгредієнти в блендері. Краще буде змішати всі інгредієнти, за винятком газованого інгредієнта, влити змішану суміш в окрему порціонну ємність, а потім додати відповідну кількість газованого інгредієнта в кожен контейнер.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner