Продавець Сервісний центр "Гарант-Майстер розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1359 відгуків
Безкоштовна консультація від майстра  ->Телефонуйте
Працюємо по всій Україні, Київ, Україна
+380 (96) 009-98-86
+380 (66) 406-36-02
+380 (63) 291-94-45
"Гарант-Майстер": Ремонт побутової техніки, послуги сантехніка, електрика, асенізатора.
Кошик

Яка повинна бути температура в холодильнику

Яка повинна бути температура в холодильнику

Яка повинна бути температура в холодильнику

Ідеальна температура для холодильника

Коли справа доходить до збереження їжі, холодильна техніка вважається кращим вибором. Термін придатності при зберіганні різних продовольчих товарів, які ми споживаємо, залежить від того, чи зберігаються вони при правильній температурі. Важливо знати, що ідеальну температуру в холодильнику потрібно підтримувати не тільки для того, щоб ваша їжа не псувалася, але і для того, щоб їжа залишалася здоровою.

Найважливішим ознакою збереження їжі є відсутність росту бактерій, які псують їжу; ваш холодильник гальмує ріст цих бактерій шляхом заморожування харчових елементів в тверду речовину. Ідеальна температура холодильника повинна знаходитись в межах від 35 ° F до 38 ° F, щоб запобігти їжу від псування.

Що, якщо не зберігати продукти при оптимальній температурі в холодильнику

Є багато небезпек, якщо не зберігати швидкопсувні продукти харчування при оптимальній температурі. Температури, які перевищують або менше від оптимального рівня, можуть зіпсувати продукти харчування дуже швидко, що може спровокувати харчове отруєння.

Також потрібно брати до уваги той факт, що внутрішня температура холодильника неоднакова зверху і знизу. Найхолодніші місця в холодильнику - нижня полиця і задня стінка (крім морозилки, звичайно), із - за наявності охолоджуючих елементом в цих місцях. Ви повинні взяти це до уваги при розподілі продуктів харчування в холодильнику. Важливо розуміти, що тільки охолодження допомагає уповільнити швидкість росту бактерій. Але завжди є шанс, що бактерії почнуть рости і зіпсують харчові продукти, як тільки температура підвищиться.

  Температура холодильника не только меняет пищевую ценность продуктов, но и приводит к изменению внешнего вида и вкуса пищи.

  Вы должны заметить, что продукты питания, такие как молоко, сок или мясо, которые хранятся в тетра паках, имеют напечатанную на них определенную температуру, при которой они должны храниться. Если этот конкретный пищевой продукт не хранится при указанной температуре, он испортится раньше, чем заявлено производителем.

Це є причиною того, що професійні установи, такі як готелі і ресторани, суворо контролюють температуру, яка встановлена на їх холодильниках.

Як контролювати температуру холодильника?

Якщо ви дійсно хочете підтримувати оптимальну температуру холодильника, ви можете або використовувати холодильну або морозильну термометр (який доступний в більшості продуктових магазинів) або використовувати основний або цифровий термометр (якщо холодильний термометр недоступний).

Цифрові термометри, що приводяться в дію батареєю, дають миттєві показання, а також щотижневі середні значення температури холодильника, і, таким чином, вважаються дуже корисними. Для отримання правильних показань термометр повинен бути поміщений між двома замороженими об'єктами протягом дня або близько того. Це гарантує, що термометр не враховує коливання температури, приписувані частим використанням приладу, і дає правильне значення температури. Більш пізні моделі холодильників оснащені вбудованим термометром.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner