10 порад про те, як зберігати фрукти і овочі в холодильнику

10 порад про те, як зберігати фрукти і овочі в холодильнику
Кожна людина має вживати в їжу достатньо фруктів і овочів, щоб залишатися здоровим. Однак, іноді ми купуємо багато свіжих продуктів і в кінцевому підсумку викидаємо більшу частину їжі, яку ми не змогли з'їсти протягом декількох днів. Якщо ви будете правильно зберігати фрукти і овочі можете заощадити багато грошей.
Збереження свіжості фруктів і овочів є складним завданням, ніж ви можете собі уявити. Якщо ви хочете уникнути ранньої псування фруктів і овочів, ви повинні знати, що є такі продукти, які можна зберігати разом. Існують такі продукти які ми зазвичай тримаємо в холодильнику, але вони будуть краще зберігатися в столі. Якщо ви хочете зберегти їжу свіжою довше, використовуйте наші поради:
1. Овочі повинні зберігатися в овочевому ящику холодильника в поліетиленових пакетах, які мають отвори в них. Ви можете зробити отвори самостійно, гострими предметами.
2. Фрукти і овочі повинні зберігатися в окремих ящиках, щоб запобігти розвиток цвілі. Цвіль може вражати чутливі продукти занадто рано і викликає їх псування.
3. Якщо ви зберігаєте трави, відрізати кінці і тримати вертикально в склянці води. Крім цього рекомендується накрити склянку поліетиленовим пакетом.
4. Овочі треба зберігати в пакеті, щоб створювалася підвищена вологість, а фрукти навпаки без пакету, вони не люблять надлишок вологи. Зберігайте овочі в ящиках з меншим потоком повітря, а фрукти з великим потоком повітря.
5. Деякі фрукти і овочі краще зберігати поза холодильника. Наприклад, помідори повинні зберігатися в ящику або лотку в столі, бо вони втратять аромат і стають дуже м'якими в холодильнику.
6. Огірки краще зберігати при кімнатній температурі, тому що вони можуть стати борошнистий якщо зберігаються дуже довго в більш холодних температурах.
7. Банани зберігаються в холодильнику, залишаються довго недозрілі потім чорніють. Рекомендоване зберігання при кімнатній температурі. Дині слід зберігати поза холодильника, поки ви не розріжете її. Коли вони ріжуться, їх можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів.
8. Картоплю, цибулю і часник любить холодні і сухі умови, тому повинні зберігатися в ящиках, в підвальному приміщенні. Якщо такого немає, значить варто запасати невеликі кількості цих продуктів. У холодильнику зберігати не рекомендується, бо це занадто холодно. Холодна температура холодильної камери буде розщеплювати крохмаль в картоплі і зробити її твердою і солодкуватою. Цибуля буде запліснявілі і м'який, часник втратить свій аромат.
9. Цвітна капуста любить підвищену вологість і повинна бути загорнута у вологе паперовий рушник, щоб довше зберегти свою свіжість.
Якщо дотримуватися елементарних правил зберігання це безсумнівно допоможе вам у підтримці кращого збереження продуктів протягом тривалого періоду часу. Оскільки продукти харчування дуже дорогі, і більшість людей зможуть заощадити.