Продавець Сервісний центр "Гарант-Майстер розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1358 відгуків
Безкоштовна консультація від майстра  ->Телефонуйте
Працюємо по всій Україні, Київ, Україна
+380 (96) 009-98-86
+380 (66) 406-36-02
+380 (63) 291-94-45
"Гарант-Майстер": Ремонт побутової техніки, послуги сантехніка, електрика, асенізатора.
Кошик

Економія електрики. Кухонні прилади

Економія електрики. Кухонні прилади

 

Економія електрики. Кухонні прилади

Холодильники, сертифіковані ENERGY STAR, споживають на 15% менше енергії, ніж моделі минулих років. Моделі мають вгорі морозильну камеру споживають на 10-25% менше енергії. При купівлі холодильника шукайте наклейку ENERGY STAR.

Ви можете економити енергію за рахунок більш ефективного використання посудомийної машини, холодильника і морозильника та інших побутових приладів.

Посудомийні машини

Велика частина енергії, використовуваної посудомийній машиною, призначена для нагріву води. Маркування EnergyGuide оцінює, скільки енергії потрібно на рік для роботи пристрою та нагріву води, виходячи з щорічних витрат на природний газ і електричний нагрів води.

Поради щодо економії води в посудомийній машині:

1. Подивіться в керівництві до вашої посудомийній машині рекомендації виробника по температурі води; у багатьох є внутрішні нагрівальні елементи, які дозволяють вам встановити водонагрівач у вашому будинку на більш низьку температуру.

2. Замочування або попередня мийка посуду, як правило, рекомендується тільки у разі підгорівших або засохлих продуктів на посуді.

3. Переконайтеся, що ваша посудомийна машина заповнена (не перевантажена) при запуску.

4. Намагайтеся не використовувати ополіскувач» на своїй машині тільки для декількох забруднених страв. Він використовує 3-7 літрів гарячої води кожен раз.

5. Нехай ваша посуд висохнути на повітрі; якщо у вас немає автоматичного повітряно-сухого вимикача, вимкніть ручку управління після останнього полоскання і злегка подпустите дверцята, щоб посуд швидше висохла.

Довгострокова економія

Купуючи нову посудомийну машину, знайдіть етикетку ENERGY STAR, щоб знайти таку модель, яка споживає менше води та енергії, ніж потрібно за стандартами. Вони повинні використовувати 12 літрів води за цикл або менше - старі посудомийні машини, придбані до 2000 року, використовують більше 30 літрів води за цикл.

Холодильник-морозильник поради щодо економії енергії:

Не налаштовуйте холодильник або морозильник на дуже холодну температуру. Рекомендовані температури: 3-5 градусів для відділення свіжих продуктів і -5 -10 для окремих морозильних камер для тривалого зберігання.

Перевірте температуру в холодильнику, помістивши термометр у склянку з водою в центрі холодильника. Почекайте 24 години. Перевірте температуру в морозильній камері, помістивши термометр між замороженими упаковками.

Переконайтеся, що ущільнення дверей вашого холодильника герметичні. Перевірте їх, закривши двері притиснувши аркуш паперу, щоб вона виглядала наполовину з холодильника. Якщо ви можете легко витягти папір, можливо, буде потрібно відрегулювати, ущільнення, або замінити, або подумайте про покупку нового пристрою.

Закручуйте щільно пляшки, хранитне продукеты в контейнерах. Непокрита їжа виділяє вологу і робить роботу компресора більш важкою.

Регулярно розморожувати морозильники з ручним відтаванням і холодильники; Наростання замерзання знижує енергоефективність агрегату. Не дозволяйте морозу наростати більш ніж на пару сантиметрів.

Інші енергозберігаючі поради для кухні:

1. Помістіть важіль крана на кухонній раковині в холодну положення при використанні невеликої кількості води; установка важеля на гаряче положення споживає гарячу воду, навіть якщо вона ніколи не досягне крана.

2. Шукайте газову духовку або духовку з автоматичною електричною системою запалювання, яка економить газ, так як сигнальна лампа не горить постійно.

3. Тримайте конфорки і відбивачі в чистоті; вони будуть краще відбивати тепло, а ви заощадите енергію.

4. Використовуйте закритий чайник або каструлю для кип'ятіння води; вона нагріється в рази швидше і використовує менше енергії.

5. Підберіть розмір каструлі за розміром нагрівального елемента.

6. Використовуйте маленькі електричні каструлі, тостери або конвекційні печі для приготування швидких страв, а не велику піч або духовку. Тостер або конвекційна піч споживають від однієї третини до половини енергії порівняно з повнорозмірною духовкою.

Всі питання Ви можете обговорити з нашими майстрами за контактами нижче.

ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ!

З 7.30 - 20.00

Терміновий виклик майстра:

Наші Телефони
Київстар (096) 009-98-86
Водафон (066) 406-36-02
Лайфселл (063) 291-94-45
Міський (056) 790-45-17
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner